У лікарні Володимира запрацювало оновлене акушерсько-гінекологічне відділення

11 Лютого 2022, 12:41
У лікарні Володимира запрацювало оновлене акушерсько-гінекологічне відділення 860
У лікарні Володимира запрацювало оновлене акушерсько-гінекологічне відділення

У Володимир-Волинському ТМО запрацювало оновлене акушерсько-гінекологічне відділення. Воно розташоване в корпусі по вулиці Павлова (пологовий будинок). 

Новою завідувачкою відділення стала  акушер-гінеколог,  лікар вищої категорії з багаторічним досвідом у даній сфері Тетяна Васильчук, інформують на сторінці медзакладу у фейсбуці. 

 Для зручності пацієнтів на поверсі колишнього гінекологічного відділення буде розташовуватись консультативний прийом лікарів акушер-гінекологів, які працюватимуть у режимі жіночої консультації. Тут будуть вести прийом лікарі:  Ігор Бутулай, Віта Хомюк, Катерина Нехай та Іванна Давидюк.

 У даному відділенні пацієнтки зможуть отримати усю необхідну їм допомогу :

  • консультативний прийом;
  • огляд;
  • лабораторну та інструментальну діагностику (в повному об’ємі усі необхідні аналізи, УЗД-діагностику абдомінальну, вагінальну на предмет гінекологічних захворювань та вагітності);
  • різноманітні діагностичні та лікувальні маніпуляції (гістероскопія, вишкрібання, поліпектомії, зупинки кровотеч та ін.).

Також у даному відділенні функціонуватимуть дві операційні кімнати, у яких лікарі матимуть можливість оперувати пацієнток з різноманітними гінекологічними захворюваннями. 

Окрім цього, у відділенні надаватимуть ургентну та планову допомогу жителькам Володимира, району та  іногороднім пацієнткам.

Читайте також:  Волинська лікарка розповіла про небезпечне ускладнення коронавірусу у дітей

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024