У Нововолинську французи планують виготовляти інвалідні візки

04 Лютого 2022, 11:47
У Нововолинську французи планують виготовляти інвалідні візки 311
У Нововолинську французи планують виготовляти інвалідні візки

У Нововолинську активно триває співпраця з міжнародною організацією «Ротарі». 

31 січня відбулася зустріч із їх представником – Ксав'є Пако, президентом-засновником міжнародної громадської організації «Ротарі-Київ-Бальзак» Володимиром Пилипенком і депутатом місцевої міської ради. Про це йдеться на сторінці міського голови Нововолинська у фейсбуці.

Перш за все подякував за надання підтримки в медичній сфері. Дороговартісне обладнання, яке передали Нововолинській Центральній міській лікарні під час попереднього візиту, сприяє роботі хірургів і полегшує лікування пацієнтів. Про медицину говорили й сьогодні. 
«Розглядаємо можливість навчання наших лікарів у країнах Європи, а також отримання нового обладнання для місцевої лікарні. Розвиток бібліотек, поповнення їх фондів новою літературою, створення паркових зон у місті – ці проєкти плануємо реалізувати за підтримки «Ротарі».», – йдеться у повідомленні.
Ще один важливий напрямок, який зацікавив французьких гостей – вільна економічна зона в Нововолинську. Вони мають намір збудувати цех для виробництва візків для людей з інвалідністю. Оглянули індустріальний парк і побували на підприємстві «ДЕНК ТПР». 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024