На Ковельщині урочисто відкрили нову сучасну амбулаторію

01 Лютого 2022, 17:55
Нова амбулаторія у Люблинці 1039
Нова амбулаторія у Люблинці

В селищі Люблинець Ковельського району відкрили новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Про це інформують на сайті Ковельської районної ради.

Урочисте перерізання символічної стрічки ознаменувало відкриття нової амбулаторії, а далі всі присутні оглянули приміщення закладу, його матеріально-технічне оснащення. Просторий і гарний медичний заклад, що відповідає сучасним стандартам, з усім необхідним обладнанням для надання первинної медичної допомоги. 

У приміщенні розміщенні кабінети лікарів, процедурна, кабінет щеплень, реєстратура. 

Загальна кошторисна вартість об’єкта – понад 5 мільйонів гривень. Реалізація проєкту здійснювалась за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров'я в сільській місцевості на умовах співфінансування з місцевого бюджету.

Як повідомила очільниця Люблинецької громади Наталія Сіховська на своїй сторінці у фейсбук, цей медичний заклад буде обслуговувати мешканців дев'яти населених пунктів.

«Даний медичний заклад обслуговуватиме жителів громади з 9 -ти населених пунктів. Сьогодні амбулаторія отримала новий автомобіль для сімейного лікаря Reno Duster, комп'ютерну техніку, нові меблі та медичне обладнання. Щиро бажаю медичним працівникам закладу міцного здоров'я, натхнення у їхній відповідальній і благородній праці та лише профілактичних пацієнтів!», – написала Наталія Сіховська у дописі.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024