Судили мешканця Нововолинська, який в інтернеті замовляв наркотики

28 Січня 2022, 16:00
Судили мешканця Нововолинська, який в інтернеті замовляв наркотики 514
Судили мешканця Нововолинська, який в інтернеті замовляв наркотики

У Нововолинську судили місцевого мешканця, який купував наркотики через інтернет та забирав замовлення у відділенні «Нової пошти» в селищі Благодатне.

Про це йдеться у судовому вироку від 24 січня, передає Район.Іваничі.

Покараний замовив амфетамін через інтернет та оплатив вартість шляхом банківського переказу. 

Читайте також: У Благодатному в чоловіка знайшли наркотики

Замовлення злочинець забирав на поштовому відділенні в селищі Благодатне. Там його затримали правоохоронці, він добровільно віддав їм заборонену речовину.

Після експертизи виявили, що затриманий придбав амфетамін вагою 11,6 грамів. Це за класифікацією вважають великим розміром, відповідно до частини 3 статті 7 Закону України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» злочинцеві загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі.

Читайте також: Судили правопорушника, який справив природні потреби в школі Литовезької громади 

Зловмисник в залі суду вину визнав. Зізнався, що придбав наркотики виключно для себе, у вчинку – розкраявся.

Так, як затриманий співпрацював зі слідством, раніше не судимий, то йому пвинесли вирок у вигляді  позбавлення волі на 1 рік із застосуванням статей 75 та 76 КК України. 

В кінцевому результаті, правопорушнику призначили вирок на підставі статті 76 КК України у вигляді одного року випробувального терміну умовного позбавлення волі. Та зобов`язали й періодично з`являтися для реєстрації в правоохоронних органах; повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання; не виїжджати за межі України без попередження.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024