У Луцьку понад 100 класів перейшли на дистанційне навчання

24 Січня 2022, 17:14
У Луцьку понад 100 класів перейшли на дистанційне навчання 687
У Луцьку понад 100 класів перейшли на дистанційне навчання

Через складну ситуацію із захворюваністю на ГРВІ та коронавірус у Луцьку понад 100 класів перейшли на дистанційне навчання. Однак найближчими днями оголошувати карантин у всіх навчальних закладах громади не планується.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Як розповів головний освітянин Луцька Віталій Бондар, департамент освіти Луцької міської ради готує рекомендації для навчальних закладів громади про переведення шкіл на дистанційне навчання. 

Таким чином, керівники шкіл самостійно ухвалюватимуть рішення щодо того, в якому форматі відбуватиметься навчальний процес.

«Із завтрашнього дня ніякий заклад в загальному не йде на дистанційний формат навчання, але рекомендації готуються, тому що є ріст захворюваності на ГРВІ, грип. Від департаменту рекомендації готуються, щоб заклади освіти розглядали ці питання на своїх педагогічних радах і приймали рішення щодо організації освітнього процесу з використанням форми дистанційного навчання», – зазначив він.

Як повідомили у Волинському обласному центрі контролю та профілактики хвороб, нині на Волині на коронавірус хворіють 265 дітей, а це 14 % від усіх випадків, зареєстрованих в області.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024