Волинська обласна клінічна лікарня отримала нове обладнання

21 Січня 2022, 14:04
Волинська обласна клінічна лікарня отримала нове обладнання 1322
Волинська обласна клінічна лікарня отримала нове обладнання

Щоби лікарня могла підписати з Національною службою здоров’я якнайбільше пакетів для надання послуг пацієнтам, вона повинна мати відповідне обладнання для діагностики й лікування, а отже, і оновлювати його.

Вимоги до лікувальних закладів стають жорсткішими, і щошвидше оснащується матеріальна база, то й збільшується гарантія укладених угод, йдеться у відеосюжеті журналіста Андрія Гнатюка. 

На цьому наголосив перед колективом виконувач обов’язків директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар. 

Він зазначив, що за сприяння народного депутата В’ячеслава Рубльова лікарня отримала сучасні лапароскопічні стійки і аудіометр. 

Це допоможе в лікуванні й діагностуванні хвороб пацієнтів, зауважили виконувач обов’язків медичного директора лікарні Микола Галей і хірург ЛОР-відділення Олександр Щурук

І дуже тішишся, коли в стрічках новин і відгуках людей бачиш багато позитивних відгуків про лікарню і її колектив, зазначив, вітаючи з Водохрещенням, настоятель лікарняного храму святого великомученика Пантелеймона протоієрей Назар Бабій. 

Керівник лікарні Олександр Дудар за заслуги перед Україною отримав грамоту Верховної Ради України.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024