Пережив 18 операцій: хлопчик з Дубна, якого вразило струмом, лікується у США

14 Січня 2022, 13:09
Пережив 18 операцій: хлопчик з Дубна, якого вразило струмом, лікується у США 457
Пережив 18 операцій: хлопчик з Дубна, якого вразило струмом, лікується у США

Тарас Семенюк із Дубна, який отримав 90% опіків тіла, бореться за життя у лікарні в Америці.

Про це повідомляє ITV.

«Друзі, маємо хороші новини з бостонської лікарні! Хлопчик з Рівненщини, якого півтора місяці тому відправили з нашого аеропорту до США на лікування – житиме! Восени він бавився з другом біля залізниці. На жаль, невинні пустощі стали причиною серйозної травми – хлопчина отримав 90% опіків тіла після ураження струмом. Наші медики зробили надможливі речі, аби хлопчика можна було відправити на операцію закордон. З того часу він з батьками пережив 18 операцій. Нині медики закрили йому найбільші ділянки уражень та відкрили з капсули, щоб потроху виводити з медикаментозного сну», – повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Нагадаємо, що електрична дуга вразила хлопця, коли той заліз на вагон потяга. Він впав і почав горіти живцем. Врятував юнака одноліток, який також отримав опіки. 

Хлопець отримав 90% опіків шкіри,  з яких 60% є дуже важкими. Його відправили у опікове відділення Рівненської обласної лікарні. Ніяких прогнозів на життя лікарі не давали. До хлопчика не пускали навіть батьків. Пройшло понад тиждень і Тарас прийшов до свідомості. А 24 листопада його літаком з аеропорту Рівне разом із мамою відправили до Америки. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024