Вараш: відсторонені невакциновані педагоги програли суд

05 Січня 2022, 15:39
Суд 483
Суд

Двом учителям Вараської громади відмовили у задоволенні позовних вимог щодо відсторонення від роботи.

Позови стосувалися скасування наказу про відсторонення від роботи через відсутність щеплення від COVID-19, – інформують у Вараській міськраді.

У листопаді 2021 року двоє вчителів Вараського ліцею №5 були відсторонені від роботи без збереження заробітної плати, оскільки не надали довідки про вакцинацію.

Педагоги, згідно з матеріалами справи, не надали доказів проведення щеплення проти гострої респіраторної хвороби про вакцинацію, і не висловили заперечень щодо проведення ними цього щеплення. Також не надали й доказів про наявність протипоказань, що позбавляють їх можливості провести курс вакцинації від COVID-19.

Таким чином, Кузнецовський міський суд ухвалив рішення на користь Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради, відмовивши повністю у задоволенні позовних заяв освітянам.

Нагадаємо, наказ про відсторонення нещеплених від коронавірусу освітян і чиновників почав діяти в листопаді минулого року.

Читайте також: Рівненські медики – у списку найкращих людей області

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024