На Волині посилять контроль за експлуатацією медичного кисневого обладнання у ковідних лікарнях

02 Січня 2022, 11:35
Кисневі концентратори 422
Кисневі концентратори

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко провів нараду щодо посилення в області контролю за експлуатацією медичного кисневого обладнання у ковідних лікарнях.

Участь у нараді взяли керівник управління ДСНС України у Волинській області, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації та профільна заступниця голови ОДА, йдеться на сайті Волинської ОДА. 

Зокрема, очільник області доручив провести перевірки медичного обладнання на предмет його безпечної експлуатації та провести додаткові навчання та підготовку до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Як відомо, 28 грудня у Косівській центральній районній лікарні Івано-Франківської області в результаті вибуху в реанімаційному відділенні загинуло чотири людини. Попередньо встановлено, що були не дотримані правила пожежної безпеки.

«Кисневе обладнання є вибухонебезпечним та потребує особливої уваги. Задля унеможливлення подібних ситуацій, у Волинській області необхідно провести ряд додаткових заходів. Зокрема, відповідне розпорядження підпише керівник робіт з ліквідації надзвичайної ситуації регіонального рівня», - зазначив Юрій Погуляйко.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024