Повідомили графік роботи пунктів вакцинації на Любомльщині у новорічні свята

23 Грудня 2021, 15:06
Повідомили графік роботи пунктів вакцинації на Любомльщині у новорічні свята 533
Повідомили графік роботи пунктів вакцинації на Любомльщині у новорічні свята

На Любомльщині пункти та Центр масової вакцинації населення проти COVID-19 1, 2 та 7 січня працювати не будуть. У перші дні після святкування Нового року дають можливість відпочити медичним працівникам.

Про це Район.Любомль повідомило керівництво КНП «Центр ПМД» Любомльської міської ради.

Проте тут радять не відкладати щеплення на післясвятковий період та вакцинуватись. Держава зробила все для того, щоб люди мали можливість вакцинуватися та обирати вакцини.

Станом на зараз доступні три види вакцини для щеплення від COVID-19: Moderna, CoronaVac, Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

Вакцинуватися від COVID-19 можуть усі дорослі та діти від 12 років. Життєво важливо, щоб щеплення якомога швидше отримали люди з хронічними захворюваннями (діабет, онкологія, бронхіальна астма, серцево-судинні захворювання, хронічні хвороби нирок, пацієнти на гемодіалізі) та вагітні жінки, які можуть серйозно постраждати внаслідок захворювання.

Вакцина є в достатній кількості у Центрі масової вакцинації за адресою: Любомль, вулиця Української Армії, 2, та в чотирьох пунктах щеплень, а також нею вакцинують мобільні бригади. 

Громадяни, які хочуть вакцинуватися, але в зв’язку з певними обставинами не мають змоги це зробити в центрі чи пункті вакцинації (не можуть самостійно пересуватися, із-за віддаленістю населеного пункту, за станом здоров’я і т.д.) можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації додому; для цього необхідно зв’язатись зі своїм сімейним лікарем.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024