На Волині перевірили центри масової вакцинації

21 Грудня 2021, 12:47
На Волині перевірили центри масової вакцинації 506
На Волині перевірили центри масової вакцинації

З метою нарощення темпів вакцинальної кампанії  від COVID-19, лікарями-епідеміологами структурних підрозділів ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» здійснено моніторингові візити в центри масової вакцинації та пункти щеплення Волинської області.

Під час візитів зверталась увага медиків пунктів щеплення  та центрів масової вакцинації на необхідність чіткого дотримання графіку імунізації, визначених умов зберігання препаратів, необхідності роботи сімейних лікарів щодо залучення більшої кількості місцевих жителів до вакцинації, наявність в центрах та пунктах імунізації інформаційної друкованої літератури для мешканців області, повідомляють на сайту центру. 

Усі щеплення проводилися  згідно з правилами: огляд лікаря, підписання інформованої згоди, безпосередньо саме щеплення й півгодинний нагляд за кожним, хто отримав щеплення.

По завершенню моніторингового візиту, фахівці надали практичні поради та рекомендації стосовно подальшого процесу вакцинації.

Імунізація населення безпечною та ефективною вакциною проти коронавірусної хвороби COVID-19 є найважливішим компонентом стратегії Уряду України у подоланні гострої фази пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Загальною метою здійснення масової вакцинації населення є припинення поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні.

Читайте також:  На Волині підтвердили 279 нових випадків коронавірусу, шестеро людей померли

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація. 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024