У Луцьку зменшились черги на COVID-вакцинацію

21 Грудня 2021, 12:08
Пункт вакцинації у Луцьку 544
Пункт вакцинації у Луцьку

У пунктах вакцинації у Луцьку зменшились черги із охочих отримати вакцину від коронавірусу..

Про це пише Суспільне.

На початку осені у відділенні поліклініки на проспекті Відродження щеплювали до пів тисячі людей в день, в останні дні вакцинують трохи більше сотні волинян, – розповів медичний директор Центру первинної меддопомоги Луцька Віктор Пахарчук.

«У нашому медоб'єднанні від початку вакцинальної компанії провели 200 тисяч 190 щеплень. І ми бачимо, що спостерігається зменшення кількості бажаючих вакцинуватися», – каже Віктор Пахарчук.

Додає у відділенні медзакладу, де щеплюють лучан, наразі є чотири вакцини CoronoVac, Pfizer, AstraZeneca, Moderna. Пункт вакцинації у Центрі первинної меддопомоги працює щоденно з 9:00 до 19:00.

 

Обідня пора, в пункті щеплення поліклініки на проспекті Відродження у Луцьку черга з двадцяти людей.

Ольга Пономарьова прийшла вакцинуватися вдруге.

 «Сестра сказала, що черги малі й вакцина є, то без проблем отримати другу дозу», – каже жінка. З її слів вирішила вакцинуватися, щоб у разі хвороби, перенести коронавірус у легшій формі.

На Волині працює 95 пунктів щеплення і 10 центрів вакцинації, — говорить спеціалістка обласного управління охорони здоров’я Людмила Рожко. З її слів, станом на 20 грудня в області вакциновано 34% населення.

Читайте також: «Культурні проєкти починаються з людей, які ними горять». Про що говорили на Культурному форумі в Луцьку

 

 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024