Березнівчанину, який торгував фальшивими ПЛР-тестами, загрожує до п'яти років за гратами

04 Грудня 2021, 15:40
Березнівчанину, який торгував фальшивими ПЛР-тестами, загрожує до п'яти років за гратами 999
Березнівчанину, який торгував фальшивими ПЛР-тестами, загрожує до п'яти років за гратами

Рівненська окружна прокуратура завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Березного, якого обвинувачують у підробленні документів за попередньою змовою групою осіб.

Так, слідством встановлено, що 28-річний рівнянин зі своїм спільником, 18-річним жителем Березного, організували «бізнес» із виготовлення та збуту завідомо підроблених довідок про проходження громадянами дослідження на наявність захворювання SARS-CoV-2 шляхом ПЛР-тестування, з відповідно, негативним висновком щодо наявності коронавірусної інфекції. В ході досудового розслідування задокументовано більше сотні епізодів виготовлення фальшивих довідок, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

Обвинувальний акт стосовно іншого фігуранта провадження скерували до суду у жовтні цього року.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі, терміном до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Читайте також: Міська лікарня Рівного отримала автомобіль швидкої допомоги та обладнання 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024