Послуги українських стоматологів популярні серед іноземців

27 Листопада 2021, 10:08
Послуги українських стоматологів популярні серед іноземців 1180
Послуги українських стоматологів популярні серед іноземців

За деякими даними, щороку в Україну приїздить близько 50 тисяч іноземців, які хочуть скористатися послугами місцевих стоматологів. Чи не найпопулярнішою залишається імплантація зубних протезів.

Ціна на послуги місцевих дантистів – основний аргумент, який змушує долати іноземців тисячі кілометрів. https://nccconline.org/blog/article/15. Навіть послуги найдорожчих стоматологів, у сукупність з проїздом та проживанням в Україні, обходяться громадянам інших держав значно дешевше, аніж, скажімо, в Німеччині чи Польщі.

Слід зазначити, що закордонні медичні туристи в Україні надають перевагу саме приватній медицині, яка наразі суттєво випереджає державну по наявному обладнанню та рівню обслуговування пацієнтів. Яскравим представником приватної медицини є лікар та автор медичних статей Золотарьов Олександр.

Їдучи за кордон по зуби, іноземці зважають і на якість обслуговування. Жоден німець, скажімо, не економитиме на медичній послузі, якщо від цього залежатиме якість її надання, або ж нестиме загрозу здоров’ю. Нерідко медичні туристи з-за кордону обирають саме ті заклади, де можна отримати кілька послуг одночасно.

Чому важливо вчасно поставити зубний імплант?

Зважаючи на те, що якісні зубні імпланти – послуга не дешева, чимало пацієнтів воліють не відновлювати видалений зуб. Проте, окрім естетичного дискомфорту, прогалина в роті може призвести до проблем зі здоровям. Приміром, сусідні зуби «тягнутимуться» один до одного, намагаючись заповнити порожнину, тим самим зміщуючись вони можуть ускладнити прикус.

До того, не відновлені вчасно зуби можуть призвести й до проблем із травною системою. Справа  тому, що через прогалини порушується жувальний рефлекс і спожита їжа достатньо не подрібнюється. Як наслідок, виникає кислотний рефлекс та нестача вітамінів.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024