Дворічну дівчинку, яку у Луцьку порізала власна матір, виписали з лікарні

27 Листопада 2021, 12:14
Фото ілюстративне 962
Фото ілюстративне

Дворічну дівчинку, яку поранила ножем рідна мати у Луцьку,  вже виписали з лікарні.

Про це у коментарі ІА «ВолиньPost» повідомив  медичний директор з хірургічної роботи Волинської дитячої лікарні Ігор Дородних.

Нагадаємо, у Луцьку 33-річна жінка поранила себе та дитину ножем. Швидку викликав чоловік, який був у сусідній кімнаті. Обох поранених шпиталізували.

Наразі дівчинка перебуває вдома, розповіла начальниця управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан.

Вона зауважила, що дитиною опікуються тато та бабуся. Посадовиця наголосила, що сім’я не є неблагополучною й раніше не перебувала в полі зору соціальних служб. Жодного разу не було повідомлень від поліції, родичів чи сусідів, які б сигналізували про проблему і небезпеку перебування у цій сім'ї дітей.

«Діти доглянуті. Наголошую, що сьогодні дитина, яка постраждала, – у безпеці та належних умовах. Із психоемоційним станом мами та визначенням причин того, що сталося, працюють фахівці. Сім’я перебуватиме під соціальним супроводом управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», – зауважила посадовиця.

У секторі комунікації поліції Волині зауважили, що досудове розслідування триває.

Читайте також: Ковельська громада 5 тижнів поспіль лідирує у захворюванні на COVID-19, — головна епідеміологиня Ковеля

 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024