У Вараші і селах громади облаштували пункти обігріву

14 Листопада 2021, 11:16
На території Вараської громади створили дев'ять пунктів обігріву 726
На території Вараської громади створили дев'ять пунктів обігріву

На території Вараської громади створили дев'ять пунктів обігріву. Їх забезпечили гарячими напоями та харчами. Там чергують працівники соцслужб.

Про це Район.Вараш повідомили у мерії.

У будівлях колишніх сільради пункти обігріву облаштували у Більській Волі (вул.Рафалівська 127), Мульчицях (вул.Центральна 13а), Озерцях (вул.Соборна 18а), Сопачеві (вул.Центральна 14а), Заболотті (вул.Соборна 10а), Собіщицях (вул.Центральна 67), Старій Рафалівці (вул.Центральна 25).

У Вараші діятимуть два пункти: у центрі соціального обслуговування (мікрорайон Будівельників 1, 1-й поверх) та приміщенні Вараської багатопрофільної лікарні (вул.Енергетиків 23).

Окрім цього Відділ цивільного захисту населення Управління безпеки та внутрішнього контролю виконавчого комітету склав списки людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших маломобільних верств населення, щоб надавати цим особам першочергову допомогу під час аварій у системах централізованого теплопостачання.

Читайте також: Дочці видатного хірурга з Рівненщини вручили посмертний орден батька

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація. 

 

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024