У Володимирі перевірили, як містяни дотримуються обмежень «червоної» зони

13 Листопада 2021, 16:00
У Володимирі перевірили, як містяни дотримуються обмежень «червоної» зони 964
У Володимирі перевірили, як містяни дотримуються обмежень «червоної» зони

У Володимирі-Волинському представники Держпродспоживслужби, муніципальної варти та поліції провели рейд на агропромисловому ринку та у закладах громадського харчування міста. У Володимирі перевірили, як містяни дотримуються обмежень «червоної» зони

Учасники рейду перевірили, як містяни дотримуються карантинних норм у «червоній» зоні, інформує БУГ.

Як повідомила начальниця відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби у Володимирі Світлана Мисинчук, рейд був позаплановим, у зв’язку з тим, що місто опинились у «червоній» зоні карантину.

 Перевіряли чи вимірюється температура, чи у підприємців та вході ринку є антисептики, чи розміщені інформаційні матеріали на вході в ринок, як проводиться дезінфекція рук (на вході і у кожного підприємця мають бути антисептики).. Що стосуються відвідувачів, то вони повинні бути у масках та дотримуватись соціальної дистанції. На одного покупця передбачено 10 м кв. площі, – додала Світлана Мисинчук.

У суб’єктів господарювання перевіряли наявність ковід-сертифікатів про вакцинацію. Деякі їх надавали, інші показували довідку про протипоказання до вакцинації та тести з негативним результатом.

На ринку відхилень виявлено не було.

Також перевірили заклади громадського харчування. У більшості з них було дотримано усіх норм. Лише в одному закладі громадського харчування не всі працівники показали сертифікати про вакцинацію. Вони запевнили рейдову групу, що підтверджуючі документи у них є, просто не мали з собою на робочому місці та обіцяли показати їх наступного дня.

Читайте також:  Офтальмолог зі Львова обстежує та оперує у лікарні Володимира

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024