Онлайн-сервіс MedNex: як замовити оперативну доставку ліків по Україні

11 Листопада 2021, 14:17
Онлайн-доставка ліків 1646
Онлайн-доставка ліків

Знову готуєте список медикаментів для поповнення домашньої аптечки? Не витрачайте час у довгих пошуках різними аптеками та в небезпечних чергах. Уже рік в Україні дозволено реалізацію лікарських препаратів у мережі інтернет. 

22 жовтня 2020 року ліцензію на право онлайн-продажу отримала аптека MedNex. Рік успішної роботи довів послуга швидкої комплектації та доставки медикаментів потрібна українцям.

Широкий вибір медикаментів

Більшість міських аптек не мають великих складських приміщень. Нерідко провізор може продати покупцеві один-два блістери з упаковки — решта вже розпродана. Запас препаратів лімітований, аптекам доводиться обмінюватися товарами між собою. Під час термінового транспортування дрібних партій важко дотримуватися передбачених виробником вимог щодо температурного режиму.

Аптека MedNex організована інакше:

●       всього одна офлайн-точка продажів;

●       штат досвідчених онлайн-консультантів;

●       один великий автоматизований склад;

●       жорсткий контроль наявної на складі кількості ліків, медичного інструментарію, засобів гігієни тощо;

●       миттєва комплектація кожного замовлення без зайвих переміщень.

Автоматична система обліку товарних запасів сама аналізує замовлення, залишок на складі й формує замовлення постачальникам. У каталозі Меднекс є антибіотики, засоби для лікування серцево-судинних, дерматологічних, гінекологічних, легеневих та інших захворювань різного ступеня тяжкості. За кілька кліків ви знайдете все необхідне для операції, догляду за малюками та лежачими хворими, реабілітації, краси та здоров'я.

Вигідні ціни

Компанія уклала прямі договори постачання з виробниками та офіційними дилерами великих фармацевтичних брендів. Ціни в онлайн-каталозі без зайвих відсотків послуг фірм-посередників, оплати оренди, опалення, охорони, доставки товару в широку мережу аптек.

Все просто: одна штаб-квартира, максимальна автоматизація процесів, мінімальні витрати на пальне та оплату праці технічного та адміністративного персоналу. Штат Меднекс — це менеджери, логісти, консультанти, провізори на складі, кур'єри. Сучасна економічна модель електронної комерції знижує оперативні витрати компанії: ціна ліків нижча, ніж у звичайних аптеках.

Швидка доставка

Замовлення ліків нічим не відрізняється від покупок у будь-якому інтернет-магазині. Оплата можлива при отримані. Діє доставка кур'єром, у відділення Нової пошти та Укрпошти. У Києві кур'єр встигне привезти замовлення додому або до лікарняної палати за одну-три години.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024