Лікарі Любомльської «первинки» заключили понад 23 тисячі декларацій

10 Листопада 2021, 13:32
Лікарі Любомльської «первинки» заключили понад 23 тисячі декларацій 917
Лікарі Любомльської «первинки» заключили понад 23 тисячі декларацій

Лікарі центру первинної медико-санітарної допомоги Любомльської міської ради уклали з пацієнтами 23250 декларацій.

Це продемонстрували в аналітичній панелі Національної служби здоров'я України станом на 8 листопада, передає кореспондент Район.Любомль.

Найбільше декларацій лікарі уклали із пацієнтами яким 40-64 років – 7594. Найменше із пацієнтами яким 0-5 років – 1 559.

Серед сімейних лікарів найбільше декларацій підписали з Ольгою Марчук – 1943, серед педіатринь у Людмили Сушайло 909 декларацій, у Олени Дець на дві менше – 907.

Довідково про те, як укласти декларацію з сімейним лікарем:

  1. Виберіть за особистими критеріями заклад чи лікаря. Ви можете скористатися порадами знайомих або відвідати найближчі заклади та дізнатися про лікарів там.
  2. Перегляньте мапу та перевірте, чи вже можна підписати декларацію у вибраному закладі. Також медичні заклади, підключені до системи, можна розпізнати за наліпкою «Тут можна обрати свого лікаря».
  3. Візьміть із собою паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон. Якщо потрібно підписати декларацію для дитини до 14 років — візьміть також свідоцтво про народження дитини.
  4. Зверніться до реєстратури медзакладу та повідомте, що хочете підписати декларацію.
  5. Працівник медзакладу введе ваші дані в електронну систему. На мобільний надійде СМС з кодом. Повідомте цей код працівнику закладу.
  6. З електронної системи видрукують декларацію з вашими даними. Уважно перевірте, чи всі дані правильні. Якщо потрібно — працівник внесе зміни в системі та видрукує декларацію ще раз. Підпишіть два екземпляри видрукованої декларації. Один ви забираєте з собою, інший залишається у закладі.
  7. Потім працівник підтвердить вашу декларацію своїм електронним підписом та відправить в електронну систему.

Читайте також: 

Понад 34 тисячі на всіх: скільки декларацій уклали лікарі Ратнівської «первинки»

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація. 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024