Вараський район: після канікул сісти за парти зможуть учні лише чотирьох освітніх закладів

30 Жовтня 2021, 09:54
Стовідсоткову імунізацію наразі мають колективи лише чотирьох освітніх закладів 649
Стовідсоткову імунізацію наразі мають колективи лише чотирьох освітніх закладів

З 26 жовтня Рівненщина перебуває у «червоній» карантинній зоні. Якщо раніше для очного навчання в освітніх закладах необхідною була імунізація 80% персоналу, то нині працювати заклади освіти матимуть право лише за умови стовідсоткового щеплення працівників.

Нині в учнів канікули. Але вони тривати вічно не можуть, на відміну від карантинної зони, яка таки може затягнутись. Кореспондентка Район.Вараш проаналізувала рівень імунізації освітян Вараського району, аби дізнатись, у яких громадах учні не будуть вимушені засвоювати нові знання дистанційно.

Отже, за офіційними даними у Вараському районі налічується 5 141 працівник галузі освіти. Такими, що уже імунізувались від коронавірусу або ж перехворіли на нього та мають імунітет, є 4 006 осіб. Відтак не вакцинованими станом на 09:00 29 жовтня лишаються 1 135 освітян.

Стовідсоткову імунізацію наразі мають колективи лише чотирьох освітніх закладів: Володимирецька ЗЗСО №2, Перекальська гімназія, Вичівський ліцей та Полицька вечірня школа.

Антилідерами рейтингу щеплень є Степангородський ЗЗСО, де до цього часу імунізувалось лиш двоє із 79 осіб трудового колективу, що становить всього 2,53%, та Кідрівський ліцей, у якому щепились або ж уже перехворіли 23,19% персоналу.

До слова, серед колективів, де на коронавірус перехворіли найбільше працівників – Серницький ліцей, там цю недугу мали вже семеро осіб.

Читайте також: У МОЗ роз'яснили, що може бути протипоказом до вакцинації від COVID

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024