У Рівному закінчується вакцина Pfizer

29 Жовтня 2021, 10:05
Вакцина Pfizer 990
Вакцина Pfizer

У Рівному закінчується вакцина Pfizer для першого щеплення, йдеться про залишок у кілька сотень доз. 

Про це 28 жовтня повідомив керівник управління охорони здоров'я Віктор Іськів. Місто дозамовило додаткове постачання цієї вакцини, решта препаратів – у достатній кількості, повідомляє Суспільне.

Керівник управління охорони здоров'я Рівного Віктор Іськів під час засідання комісії ТЕБ та НС повідомив, що вакцина Pfizer майже закінчилась і лишилось кількасот доз. Решту залишають для повторної вакцинації.

Заступник міського голови Рівного з питань медицини Юрій Поліщук пояснив: вакцина Pfizer – найбільш популярна в охочих щепитись. Її залишилось виключно для введення другої дози.

«Була заява з області, що найближчим часом надійде додаткова кількість Pfizer. У будь-якому випадку вакцини від ковіду є достатня кількість у Рівному для не зменшення темпів вакцинації. У нас, окрім цього, є вакцина AstraZeneca, є достатня кількість вакцин усіх, щоб провести вакцинацію», – зазначив Юрій Поліщук.

 

Згідно з інформацією, опублікованою на сайті Системи охорони здоров'я України, зазначено, що станом на 28 жовтня 2021 року на Рівненщині використали 167 640 доз вакцини Pfizer BioNtech, з них на регіональному складі залишилося 60.

Читайте також:  На Рівненщині за добу вакцинували майже 12 тисяч людей

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024