Як не запустити урологічні хвороби: куди звертатися

27 Жовтня 2021, 13:00
Як не запустити урологічні хвороби: куди звертатися 3963
Як не запустити урологічні хвороби: куди звертатися

«Мене це точно не спіткає,»  – ви щоразу це промовляєте, коли чуєте інформацію про простатит або еректильну дисфункцію.

Малорухливий спосіб життя, вплив стресів і поганої екології сприяють все більш широкому поширенню урологічних хвороб. Уберегтися від них можна тільки в разі регулярного відвідування фахівця-уролога для проходження профілактичних оглядів та своєчасного лікування.

Більшість урологічних хвороб практично непомітні для пацієнта на ранніх етапах захворювання, коли їх найпростіше вилікувати, тому пацієнти потрапляють до лікаря тільки тоді, коли хвороба запущена, а симптоми просто «не дають життя».

Лікарі-урологи медичного центру «Оксфорд Медікал Волинь» успішно лікують:

  • простатит (хронічний і бактеріальний);
  • аденому простати;
  • передчасне сім'явиверження;
  • проблеми з ерекцією;
  • інфекційні захворювання.

Найуспішніше всі вищеперелічені захворювання усуваються на ранніх етапах, тому важливо двічі на рік проходити огляд у уролога. Крім того, консультація лікаря потрібна при наявності тривожних симптомів (свербіж або печіння в області статевих органів, часті позиви до сечовипускання та ін.) або після незахищеного сексу.

Усі  ці захворювання - не вирок!

В медичному центрі «Оксфорд Медікал Волинь» завдяки новітнім методам лікування та сучасному обладнанню, вони успішно лікуються!

Головне НЕ ВТРАТИТИ ЧАС і завчасно звернутися до лікаря уролога, який проведе детальне обстеження та призначить якісне та ефективне лікування.

Прийом лікаря уролога вартує всього 390 грн. 

Не гайте часу, не терпіть біль, зверніться до лікарів-урологів в медичний центр «Оксфорд Медікал Волинь» за телефоном (0332) 701 722.

Центр знаходиться за адресою м. Луцьк, вул. Є. Сверстюка, 1.

Також більше докладної інформації про медичний центр «Оксфорд Медікал Волинь» можна знайти у соцмережах: Instagram та Facebook.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024