На Володимирщині відкрили «кримінал» на тих, хто займається підробкою сертифікатів про щеплення

25 Жовтня 2021, 13:50
На Володимирщині відкрили «кримінал» на тих, хто займається підробкою сертифікатів про щеплення 751
На Володимирщині відкрили «кримінал» на тих, хто займається підробкою сертифікатів про щеплення

Слідчі та дізнавачі Володимир-Волинського районного відділу поліції розпочали  більше десятка кримінальних  проваджень за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України. 

Як стало відомо Район.Володимир-Волинський, предметом кримінального правопорушення стали міжнародні свідоцтва про вакцинацію та COVID-сертифікати.

Упродовж минулого тижня працівники поліції за процесуальним керівництвом Володимир-Волинської окружної прокуратури повідомили про підозру особам у 4 кримінальних провадженнях.  Матеріали скеровано до суду для подальшого розгляду та притягнення до відповідальності винних осіб, інформують у районному відділі поліції.

У Володимир-Волинському районному відділі поліції наголошують: «Громадяни, котрі виготовляють і продають підроблені COVID-сертифікати та ПЛР-тести, намагаються не лише обманути систему правоохоронних органів та охорони здоров’я, - своїми діями вони наражають на небезпеку усіх оточуючих».

Читайте також: На Володимирщині – найвища смертність від коронавірусу

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024