Вийшла у ремісію: дівчинка, якій допомагали волиняни, одужує

23 Жовтня 2021, 16:18
Вікторія Гацюк 680
Вікторія Гацюк

Неймовірні відчуття радості й гордості відчувають благодійники за маленьку Вікторію Гацюк. Їй вдалося побороти хворобу і зараз вона у ремісії.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці благодійного фонду «Цех доброти».

Дитина пережила десять місяців боротьби, пройшла понад 40 хімієтерапій та 10 хімій у кістковий мозок, безліч уколів та процедур.

«Вікуся – справжній боєць, також не можна не згадати й мужність батьків – Оксану Швець та Івана Гацюка, які впевнено йшли лише на перемогу! Ви молодці!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, тато дівчинки – уродженець села Тихотин Рожищенської громади. Тож чимало небайдужих жителів Рожищенського краю також долучилися до збору коштів. Тоді необхідно було зібрати 100 тисяч доларів.

За час перебування на лікуванні в Ізраїлі Вікторія подорослішала. Вона вже їсть з ложечки, вчить нові слова та роздає усім повітряні поцілунки. 

Далі дівчинку чекає півтора року сухої (таблетованої) хімії, щоб закріпити результат лікування. Також малечі потрібно твердо встати на ноги, адже час, коли інші дітки вчаться ходити, припав на важке лікування. 

«Ми певні, що зовсім скоро Вікуся буде не лише впевнено ходити, а й навіть бігати! Батьки безмежно дякують усім, хто долучився до дива! Також величезне спасибі ізраїльському фонду Lehosheet Yad, який окрім збору коштів, завжди розважав та забезпечував Вікторію позитивними емоціями! Ще раз переконуємося, що разом немає нічого неможливого», – зазначають благодійники.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024