У Волинській обласній лікарні тестуватимуть новий препарат для лікування коронавірусу

22 Жовтня 2021, 13:55
У Волинській обласній лікарні тестуватимуть новий препарат для лікування коронавірусу 712
У Волинській обласній лікарні тестуватимуть новий препарат для лікування коронавірусу

Волинська обласна клінічна лікарня отримала новий сучасний противірусний препарат від компанії Pfizer (Файзер) для лікування амбулаторних пацієнтів з COVID-19.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав завідувач пульмонологічного відділення лікарні Олег Яковенко.

Дане клінічне дослідження - це шанс для кожного пацієнта з COVID-19 отримати лікування сучасним противірусним препаратом від компанії Файзер під постійним спостереженням обласних спеціалістів, щоб зменшити ризик виникнення важкого перебігу коронавірусноі хвороби та уникнути госпіталізаціі в першу чергу пацієнтам з групи ризику!

Сучасна стратегія етіотропної (противірусної) терапії COVID-19 полягає у застосуванні противірусних препаратів при перших симптомах хвороби для лікування (а також для профілактики контактних осіб) легкого перебігу COVID-19, та з метою попередження ускладнень з ймовірним розвитком важкого COVID-19.

В рамках міжнародного наукового клінічного дослідження з дозволу ДЕЦ МОЗ України Волинська обласна клінічна лікарня отримала новий сучасний противірусний препарат від компанії Pfizer (Файзер) для лікування амбулаторних пацієнтів з COVID-19, який потрібно встигнути призначити на ранньому етапі захворювання (до 5 дня хвороби)!

«Не гайте час, звертайтесь до нас за допомогою та додатковою інформацією за номером 0505470790», – написав лікар.  

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024