Сесія: конкурс на посаду директора Турійської лікарні, працівники дитсадка проти вакцинації

21 Жовтня 2021, 13:12
Сесія Турійської селищної ради 630
Сесія Турійської селищної ради

На черговій сесії Турійської селищної ради розглянули низку питань, пов'язаних з медичною сферою.

Про це інформують на сайті Турійської селищної ради.

Традиційно робоча частина засідання стартувала із обговорення запропонованих змін до бюджету громади, прийнятого на 2021 рік.

Без зауважень депутати проголосували за оголошення конкурсу на посаду директора КП «Турійська лікарня планового лікування» та затвердили фінансовий план цього комунального підприємства на наступний рік.

Дискусію викликало питання щодо надання дозволу комунальному підприємству «Турійська лікарня планового лікування» на реалізацію матеріальних цінностей. Мова йшла про шифер, дерев’яні відходи, чавунні та металеві батареї. 

Як пояснив головний лікар Петро Мельничук, це залишки після проведених ремонтних робіт, які підприємство хоче реалізувати, аби на отримані кошти придбати частину огорожі. За поданою пропозицією депутати вирішили це питання детальніше вивчити і прийняти рішення на наступній сесії.

Також обранці громади розглянули питання «Про розпорядження селищного голови, видані в міжсесійний період» і звернення колективу Турійського закладу дошкільної освіти № 2 «Сонечко» щодо припинення примусового вакцинування працівників закладу.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024