Волинський перинатальний центр отримав УЗД-апарат найвищого рівня

13 Жовтня 2021, 18:00
Волинський перинатальний центр отримав УЗД-апарат найвищого рівня 2757
Волинський перинатальний центр отримав УЗД-апарат найвищого рівня

Волинський обласний перинатальний центр отримав новий УЗД-апарат «Voluson E8BT21», розроблений в Австрії у 2021 році і відомий у світі, як УЗД-апарат номер один в акушерстві. 

Цей апарат найвищого рівня – Expert. Він має функції - 3D, 4D, Real time 4D, автоматичні програми з визначення анатомічних розмірів плоду та деталізацією, – йдеться на сторінці Волинського обласного перинатального центру у фейсбуці. 

Апарат також обладнаний автоматичними програмами для дослідження серця. За рахунок того, що він обладнаний технологією Volume analysis calculation, є можливість отримати зображення, які за допомогою 2D-сканування неможливо було б поміряти і відрізнити.

Завідувачка поліклінічного відділення Волинського обласного перинатального центру Надія Щурук зауважила, що кількість пацієнтів у закладі постійно збільшується і тому виникла потреба в новій сучасній діагностичній апаратурі. 

Новий апарат розширить діагностичні можливості при обстеженні вагітних, починаючи з ранніх етапів, та в цілому покращить якість медичних послуг, адже можливості його дуже широкі для перинатальної діагностики.

На фото: завідувач відділення ультразвукової діагностики Сергій Грибчук, інженер із обслуговування медичних приладів компанії «Protech Solutions» Максим Рудой

Завідувачка поліклінічного відділення Волинського обласного перинатального центру Надія Щурук
Завідувачка поліклінічного відділення Волинського обласного перинатального центру Надія Щурук

Фото: Волинські новини

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024