Центр ПМСД «Ювілейний»

Рівненський медзаклад увійшов у ТОП-5 кращих «первинок» в Україні

13 Жовтня 2021, 10:00

Центр ПМСД «Ювілейний» отримав п'яте місце серед медичних закладів первинного рівня надання медичної допомоги на церемонії нагородження престижною відзнакою PUBLIC HEALTH AWARDS.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці головна лікарка медичного закладу Вікторія Покоєвчук-Зрайко.

«Потрапити в рейтинг не означало просто заповнити анкету. Необхідно було надати підтвердження роботи контакт-центру, ефективних індикаторів якості, проведення вакцинації, електронного запису, співпраці з міською владою, покращення сервісу і зручного перебування пацієнтів і персоналу в закладі, зворотного зв'язку з пацієнтами та персоналом, ефективного управління, впровадження інформаційних технологій, бути в лідерах на дашбордах НСЗУ по багатьом напрямкам, продовжувати безперервне навчання всіх працівників закладу та багато інших напрацювань. Отже, це системна, стабільна робота команди однодумців. Є куди рухатися далі», – написала Вікторія Покоєвчук.

Також ITVmg пише, що нагородження відзнакою PUBLIC HEALTH AWARDS в Україні пройшло вперше. Перше місце у номінації «Кращий заклад первинної медичної допомоги» отримав КП «КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Для довідки:

«PUBLIC HEALTH AWARDS» — відзнака для активних, прогресивних команд медичних закладів та лідерів у сфері охорони здоров’я, які прагнуть вдосконалення якості медичної допомоги в Україні.

Місія Відзнаки «PUBLIC HEALTH AWARDS» — об’єднання найкращих медичних закладів та спеціалістів для формування якісних орієнтирів, популяризація успішних практик в сфері надання медичних послуг України та мотивації до розвитку.

Мета Відзнаки «PUBLIC HEALTH AWARDS»:
- допомогти медичним закладам галузі порівняти себе з закладами, які надають подібні послуги;
- мотивувати учасників до постійного розвитку та вдосконалення;
- підтримати успішні комунальні медичні заклади та їх команди, а також представників приватних медичних практик.

 

До складу експертів і членів журі входять провідні фахівці та експерти сфери охорони здоров’я України, члени громадських організацій, і лідери думок.

Читайте також: Майже пів тисячі хворих та дев'ять смертей: коронавірус на Рівненщині