Рівненський медзаклад увійшов у ТОП-5 кращих «первинок» в Україні

13 Жовтня 2021, 10:00
Центр ПМСД «Ювілейний» 632
Центр ПМСД «Ювілейний»

Центр ПМСД «Ювілейний» отримав п'яте місце серед медичних закладів первинного рівня надання медичної допомоги на церемонії нагородження престижною відзнакою PUBLIC HEALTH AWARDS.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці головна лікарка медичного закладу Вікторія Покоєвчук-Зрайко.

«Потрапити в рейтинг не означало просто заповнити анкету. Необхідно було надати підтвердження роботи контакт-центру, ефективних індикаторів якості, проведення вакцинації, електронного запису, співпраці з міською владою, покращення сервісу і зручного перебування пацієнтів і персоналу в закладі, зворотного зв'язку з пацієнтами та персоналом, ефективного управління, впровадження інформаційних технологій, бути в лідерах на дашбордах НСЗУ по багатьом напрямкам, продовжувати безперервне навчання всіх працівників закладу та багато інших напрацювань. Отже, це системна, стабільна робота команди однодумців. Є куди рухатися далі», – написала Вікторія Покоєвчук.

Також ITVmg пише, що нагородження відзнакою PUBLIC HEALTH AWARDS в Україні пройшло вперше. Перше місце у номінації «Кращий заклад первинної медичної допомоги» отримав КП «КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Для довідки:

«PUBLIC HEALTH AWARDS» — відзнака для активних, прогресивних команд медичних закладів та лідерів у сфері охорони здоров’я, які прагнуть вдосконалення якості медичної допомоги в Україні.

Місія Відзнаки «PUBLIC HEALTH AWARDS» — об’єднання найкращих медичних закладів та спеціалістів для формування якісних орієнтирів, популяризація успішних практик в сфері надання медичних послуг України та мотивації до розвитку.

Мета Відзнаки «PUBLIC HEALTH AWARDS»:
- допомогти медичним закладам галузі порівняти себе з закладами, які надають подібні послуги;
- мотивувати учасників до постійного розвитку та вдосконалення;
- підтримати успішні комунальні медичні заклади та їх команди, а також представників приватних медичних практик.

 

До складу експертів і членів журі входять провідні фахівці та експерти сфери охорони здоров’я України, члени громадських організацій, і лідери думок.

Читайте також: Майже пів тисячі хворих та дев'ять смертей: коронавірус на Рівненщині

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024