Любешів: селищна рада розірвала контракт із директором лікарні

06 Жовтня 2021, 12:44
Богдан Іванів 579
Богдан Іванів

Директора лікарні звільнили за порушення умов контракту.

4 жовтня в  Любешівській багатопрофільній лікарні відбулася нарада, на  якій  селищний голова Олег Кух повідомив колектив про розірвання контракту із директором цього закладу Богданом Іванівим. Про це пише газета «Нове життя».

Проведенню наради, зазначається в дописі, передувала чергова чотирнадцята сесія Любешівської селищної ради, на засідання якої завітали працівники дитячого відділення лікарні, звільнені через оптимізацію підприємства, з проханням допомогти зберегти робочі місця. 

«Призначаючи цю зустріч, я планував у той чи інший спосіб залучити завідувачів відділень, лікарів нашої лікарні та обговорити проблемні моменти і спільно напрацювати деякі рішення розв'язання цих питань. Але, враховуючи проведену роботу щодо аналізу діяльності директора КП «Любешівська багатопрофільна лікарня» Богдана Іваніва, ретельно вивчаючи умови контракту з директором цієї установи, ми прийшли до висновку, що на сьогодні директором порушуються умови контракту» – сказав на нараді Олег Кух.

А відтак ознайомив присутніх із розпорядженням про розірвання контракту з Богданом Іванівим. Утім, подякувавши йому «без жодного перебільшення та лицемірства» за роботу упродовж шістнадцяти років на чолі установи.

«Але, на мою думку, на сьогодні умови, в яких функціонує охорона здоров’я в цілому, виклики сьогодення, зокрема реформування медицини, потребують кардинально та радикально змінювати підходи щодо організації комунального підприємства, – зазначив селищний голова.

Читайте також«Медреформа – як рух на ескалаторі». Як працює Любешівська лікарня в нових реаліях

У розпорядженні ж, зокрема, йдеться: «…Враховуючи рішення Любешівської селищної ради восьмого скликання від 22.07.21 року «Про звіт директора КП «Любешівська багатопрофільна лікарня» за перше півріччя 2021 року розірвати 4 жовтня 2021-го контракт із директором КП «Любешівська багатопрофільна лікарня» та звільнити того ж дня Богдана Іваніва з посади директора з підстав, передбачених контрактом, пункт 8, частина 1, стаття 36 «Кодексу законів про працю України».

Богдан Іванів з цим рішенням не погоджується та збирається його оскаржити,  вважаючи незаконним.

Читайте також:Сарненська райлікарня недотрималася вимог інфекційного контролю


Джерело: Любешівська газета "Нове життя"

 



Джерело: Любешівська газета "Нове життя"


Джерело: Любешівська газета "Нове життя"

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024