У Луцькій міській лікарні завершили будівництво приймального відділення.ФОТО

03 Жовтня 2021, 12:15
Приймальне відділення Луцької міської лікарні 920
Приймальне відділення Луцької міської лікарні

Будівельна готовність приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні – 100%.

Приймальне відділення увійшло до переліку проєктів, що реконструювались на Волині в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», йдеться на сторінці Волинської ОДА у фейсбуці.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить понад 34 мільйони гривень. Зокрема, з державного бюджету виділили 9,5 млн грн та 24 млн 529 тис. грн – кошти місцевого бюджету.
«Завдяки реконструкції, медичний заклад відтепер має комфортні кімнати для тимчасового перебування хворих, просторі коридори та сучасне обладнання. Зокрема у приймальному відділені функціонують кабінети ендоскопії, функціональної та ультразвукової діагностики, оглядові, пункти прийому громадян та відділення, які необхідні для якісної діагностики пацієнтів. Окрім того, забезпечений окремий заїзд для карети швидкої допомоги», - зазначає голова ОДА Юрій Погуляйко у Facebook.

Будівельна готовність закладу становить 100%, однак повноцінна його робота розпочнеться після спеціальних дозволів із Державної інспекції архітектури та містобудування України.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024