У Любешеві відкрили клініку сімейної медицини «Біхелсі»

01 Жовтня 2021, 15:56
Відкриття четвертого відділення мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі» РЕКЛАМА 2458
Відкриття четвертого відділення мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі»

У Любешеві відбулось урочисте відкриття четвертого відділення мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі».

На відкритті 28 вересня побувала журналістка Район.Луцьк.

«Біхелсі» – це мережа клінік сімейної медицини крокової доступності, перевагами якої є цілодобове надання якісних медичних послуг. У Любешеві відділення розташоване за адресою вулиця Бондаренка, 2.

Урочистості з нагоди відкриття проходили перед входом у клініку, який прикрасили жовтими і білими кульками.

Під час урочистого відкриття до вітального слова запросили директора мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі» Івана Гусака.

«Всі думають, що Любешів дуже далеко. Сміливо заперечую цьому, бо ми поряд. Як Любешів біля Луцька, так і Луцьк біля Любешева. Усі працівники нашої мережі разом. Тут, у клініці, вже працює не лише місцевий персонал, а й уся команда «Біхелсі»,  аби наші пацієнти швидко і якісно отримували медичну допомогу», – розповів Іван Гусак.

Директор мережі розповів, що це перший заклад за межами Луцька. Наразі вивчають потреби регіону і в перспективі це відділення хочуть зробити педіатричним, а згодом відкрити відділення для дорослих пацієнтів. Засновники мережі готові відкривати високотехнологічні відділення із передовим обладнанням і першокласними лікарями.

На відкриття клініки запросили  депутата Любешівської селищної ради Ігоря Корецького.

«Відкриття цієї клініки у нас тут, на Любешівщині, свідчить про  те, що наш регіон інвестиційно привабливий. Ми маємо бажання і людей, що готові працювати, тому відкриті для усіх пропозицій », - сказав Ігор Корецький.

До слова також запросили співзасновника мережі Дмитра Гаврилова.

«Мережа клінік «Біхелсі» не конкурує із іншими медичними закладами: комунальними установами, приватними клініками. Ми всі робимо одну справу. Ми хочемо зробити наших громадян, нашу націю здоровішими», - розповів Дмитро Гаврилов.

За його словами, як і в кожної мережі, клініка «Біхелсі» має свої особливості, переваги та унікальності: цілодобове онлайн обслуговування, видача аналізів протягом доби, дистанційний моніторинг і можливість проконсультуватись віддаленою.

Вітала присутніх із відкриттям клініки медична директорка мережі клінік Надія Шкоропад  та завідувачка відділенням № 4 Аліна Корецька. Гостей урочистого відкриття запросили на екскурсію кабінетами клініки.

Завідувачка відділенням клініки у Любешеві Аліна Корецька розповіла, що працівники відділення вже готові приймати перших пацієнтів. У приміщенні клініки є 3 кабінети: пункт щеплень, кабінет сімейного лікаря та кабінет педіатра.

Відвідувачі клініки мережі відзначають, що тут гарна атмосфера завдяки привітним адміністраторам на рецепції та лікарям у кабінетах. Перевагою у виборі медичного закладу є відсутність черг та якісне обслуговування.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024