Заміна кришталика та катаракта: у Володимирі-Волинському почали проводити офтальмологічні операції

01 Жовтня 2021, 13:48
Офтальмологічна операція 1720
Офтальмологічна операція

Тепер володимирчанам не потрібно звертатись в обласні офтальмологічні центри, щоб отримати відповідну медичну допомогу. У Володимир-Волинському територіальному медичному об'єднанні уже розпочали проводити такого типу операції.

29-го вересня у лікарні пацієнтам провели перші п’ять операцій по заміні штучного кришталика при катаракті очей, повідомляють на сторінці територіального медичного об'єднання Володимира у фейсбуці.

Операції з лікування катаракти у ТМО проводить кандидат медичних наук, лікар-офтальмолог із 12-річним стажем Маркіян Новицький.

Заміна кришталика на оці – це ефективний і безболісний метод, що відновлює зорові функції відразу після операції. Подібні втручання не потребують довготривалого стаціонарного лікування, пацієнт може бути виписаним зі стаціонару на наступний день після оперативного втручання.

«Що потрібно зробити, щоб потрапити до нас з проблемами зору? Для початку зверніться у нашу реєстратуру та запишіться на візит до лікаря-офтальмолога. Фахівець обстежить та проконсультує вас, встановить відповідний діагноз і, за необхідності, запропонує проведення операції у нашій лікарні», – йдеться у дописі. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024