У Луцьку проходить V чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Волинські медичні ралі-2021»

25 Вересня 2021, 11:42
V чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги 1020
V чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги

Цьогоріч 12 команд з різних куточків Волині змагаються за перемогу, аби в ході змагань підвищити свою професійну майстерність та перевірити свої знання і практичні навички з надання екстреної медичної допомоги.

Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Змагання розпочалися 24 вересня на базі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

У виконанні шести конкурсних завдань взяли участь команди Луцьких міських відділень ЕМД №1 та №2, відділу медицини катастроф, а також бригади Маневицького, Турійського (п.Купичів), Любомльського, Камінь-Каширсього (п.Піщане), Старовижівського (п.Сереховичі), Ратнівського (п.Заболоття), Ківерцівського, Горохівського (п. Шклінь) та Нововолинського відділень ЕМД.

За словами директора Комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради Володимира Шмаля, завдання, передбачені програмою змагань, максимально наближені до реальних умов. Кожна бригада у ході змагань відпрацьовує навички з надання різних видів екстреної медичної допомоги, зокрема, допомоги при гострій серцево-судинній патології, травмах, реанімаційних заходах у дитини, хворим на Covid-19, при надзвичайній ситуації з великою кількістю потерпілих тощо.

До слова, минулого року у зв’язку з карантином «Волинські медичні ралі» не проводились. Цьогоріч, як сказав Володимир Шмаль, всі учасники змагань мають щеплення від Covid-19.

 Під час таких змагань як «Волинські медичні ралі» медики можуть перевірити свої знання та навички, аби і надалі надавати потерпілим та хворим якісну ефективну екстрену медичну допомогу.

Читайте також: «Здоров'я працівників та безпека гостей - наш пріоритет» - про вакцинацію персоналу в КРЦ «Адреналін Сіті»

Ковідним лікарням Волині НСЗУ виплатила за серпень 4,8 мільйона гривень

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024