Нейрохірург дитячої лікарні з Луцька зібрав понад 700 тисяч гривень на ремонт операційної.ВІДЕО

23 Вересня 2021, 12:58
Операційна у дитячій лікарні 2437
Операційна у дитячій лікарні

Великою мрією нейрохірурга Михайла Ловги, який рятує маленьких пацієнтів у Волинській обласній дитячій клінічній лікарні був ремонт в нейрохірургічній операційній залі.

Лікар зібрав понад 700 тисяч гривень на ремонт операційної та оснастив її сучасним та дорогим обладнанням абсолютно без жодної копійки від держави, йдеться у сюжеті на телеканалі ICTV.

Нейрохірург Михайло Ловга, який прийшов сюди ще інтерном, зміг залучити благодійників і переконати керівництво медзакладу, що відділення вкрай необхідне для маленьких пацієнтів зі складними недугами. 

Тепер сюди з’їжджаються пацієнти з усієї країни. А медик досі не вірить, що йому все вдалося. Хоча зупинятися на цьому не збирається, а ще переконує – усе реально, якщо цього дуже хотіти, бо українська медицина теж може бути на найвищому рівні.

За допомоги меценатів і спонсорів були зібрані кошти, які допомогли втілити в життя цю мрію. 

Завдячуючи пані Ріті Ліммрот, голові фонду Допомоги дітям Чорнобиля, фонду Razom for Ukraine, зокрема Люку Томичу та Марії Сорока, товаришу М. Ловги із США Володимиру Добронравову, який просто пожертвував власні кошти для хворих дітей з України, магазину Pro Electro та його власнику за швидку доставку всього необхідного та повне розуміння, що це допомога лікарні; керівництву фонду «Таблеточки», який допоміг встановити надзвичайно важливу в операційній вентиляційну систему та іншим спонсорам і благодійникам завершено масштабний ремонт нейрохірургічної операційної з повною заміною всіх комунікацій, електрощитової, створенням правильної сучасної вентиляційної системи, заміною дверей, системи освітлення та покриття.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024