Локачинський ліцей, окрім початкових класів, переходить на дистанційну форму

23 Вересня 2021, 15:28
Локачинський ліцей 885
Локачинський ліцей

Локачинський ліцей з 23 вересня перейшов на дистанційну форму навчання.

У звичному режимі відвідуватимуть школу учні 1-4 класів, повідомила директорка школи Оксана Сахарчук

За результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території усіх регіонів України з 23 вересня встановили «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Відповідно до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «жовтого» рівня, продовжити роботу у звичному режимі можуть тільки ті заклади освіти, у яких вакциновано не менше 80 % працівників.

Станом на 22 вересня в ОЗЗСО «Локачинський ліцей» вакциновано від COVID-19 52 працівники, 1 працівник має довідку про одужання від COVID-19. Загалом це становить 54 % від чисельності персоналу школи. А отже, заклад освіти не може продовжити роботу в очному режимі. 

Тому з 23 вересня ОЗЗСО «Локачинський ліцей» переходить до організації освітнього процесу в дистанційній формі. Єдиною для закладу освіти платформою для організації дистанційного навчання залишається додаток Google Classroom.

Відповідно до оновлених урядом карантинних умов щодо роботи закладів освіти, в очному режимі з дотриманням протиепідемічних норм дозволили працювати початковим класам та дитсадкам. Тому учні 1-4 класів навчатимуться у звичному режимі. 

Читайте також: Стало відомо, в яких школах Володимира учні навчатимуться дистанційно

За 17 днів більше 100 жителів Турійщини захворіли на коронавірус, одна людина померла

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024