На базі Волинської обласної лікарні хочуть створити центр трансплантації

23 Вересня 2021, 11:56
Нарада в ОДА 671
Нарада в ОДА

Розбудову системи трансплантації Волинської області обговорив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко із провідними спеціалістами-трансплантологами Київської обласної клінічної лікарні Михайлом Загрійчуком та Миколою Поляковим під час робочої зустрічі.

Робоча зустріч відбулася 22 вересня за участі керівника Волинської обласної клінічної лікарні Олександра Дударя, йдеться на сайті облдержадміністрації.

Зокрема, у Волинській області планують на базі обласної клінічної лікарні створити центр трансплантації.

Тож за ініціативи голови ОДА Юрія Погуляйка провідні спеціалісти-трансплантологи Михайло Загрійчук та Микола Поляков відвідали Волинську обласну лікарню, де оглянули її потужності, поспілкувались із колективом та провели консультації з пацієнтами, котрі потребують трансплантації.

До слова, таку зустріч організували уже не вперше. Таким чином в області налагоджують співпрацю, аби розбудовувати систему трансплантації.

Так, за результатами проведеної роботи прийняли рішення про співпрацю між Київською та Волинською обласними лікарнями для обміну досвідом та виконання операцій з трансплантації жителям Волині як на базі Волинської обласної клінічної лікарні, так і на базі Київської.

Читайте також13-річному підлітку з Волині пересадили серце.ВІДЕО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024