На Рівненщині збільшується кількість вакцинованих педагогів

22 Вересня 2021, 11:43
Вакцинація освітян 478
Вакцинація освітян

В закладах освіти Рівненської області спостерігається позитивна тенденція щодо 80% вакцинованих працівників.

Якщо минулого тижня цей показник становив 11%, то нині збільшився удвічі та складає понад 25%, йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Йдеться про заклади вищої, професійно-технічної, фахової передвищої освіти, а також школи та дитсадки. Про це зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Наразі на Рівненщині у 25-30% закладах освіти провакциновано понад 80% працівників. І хоча це далеко не показовий результат, але ми вже бачимо певні зрушення, - зазначив Сергій Подолін. – Звертаюсь до тих освітян, які не зробили жодного щеплення та досі сумніваються.

 

Чиновник закликав освітян відважитись на цей крок! Переконаний, що правильність свого рішення вони оцінять згодом – коли матимуть можливість повноцінно працювати, а головне – коли страшна недуга COVID-19 омине людей.

Нагадаємо, з четверга на Рівненщині діятиме «жовта» карантинна зона. Відповідно запрацюють нові правила адаптивного карантину, які послаблюють обмеження для тих закладів господарювання та освіти, у яких вакциновано першою дозою не менше 80% персоналу.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024