Ростислав Валіхновський став почесним професором Міжнародного Європейського університету

19 Вересня 2021, 16:12
Ростислав Валіхновський став професором Міжнародного Європейського університету 1760
Ростислав Валіхновський став професором Міжнародного Європейського університету

Лікар з Турійська отримав Диплом Почесних професорів від Міжнародного Європейського університету.

Про це йдеться на сторінці Міжнародного Європейського університету у фейсбуці.

Як йдеться у дописі, на урочистому засіданні Вченої Ради відбулася церемонія вручення Дипломів Почесних професорів третьому Президенту України Віктору Ющенку, доценту кафедри та клініки кардіології Медичного університету Гданська Мілошу Ягушевському, заслуженому лікарю України, громадському діячу та відомому лікарю-хірургу Ростиславу Валіхновському.

Відкрив урочисту церемонію в. о ректора доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, заслужений працівник освіти України Олег Падалка.

Проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Алла Наволокіна під оплески присутніх членів Вченої Ради та гостей оголосила одноголосне рішення членів Вченої Ради Міжнародного Європейського Університету про присвоєння звань Почесних професорів МЄУ Віктору Ющенку, Мілошу Ягушевському й Ростиславу Валіхновському за плідну співпрацю в галузі підготовки і виховання молодих фахівців, значний внесок у забезпечення навчального процесу та наукових досліджень Міжнародного Європейського Університету.

«Нескінченно пишаємось і вітаємо всю родину Міжнародного Європейського Університету з тим, що такі відомі постаті приєднуються до нашої спільноти!», – йдеться у дописі.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024