Чорнобильцям Любешівщини компенсують вартість санаторно-курортного лікування

13 Вересня 2021, 13:47
Компенсація на санаторно-курортне лікування 783
Компенсація на санаторно-курортне лікування

Жителів Любешівської громади., які мають статус «чорнобильців», просять подати пакет документів для взяття на облік щодо забезпечення санаторно-курортними путівками (виплату компенсації за невикористану путівку).

Про це йдеться на сайті Любешівської громади. 

Інформація про кількість громадян, узятих на облік для забезпечення путівками шляхом надання грошової допомоги та виплати грошової компенсації у наступному році, формується Управлінням соціального захисту населення Камінь-Каширської РДА до 15 жовтня поточного року.

У зв’язку з цим, просять до 15 жовтня осіб, які належать до потерпілих І категорії внаслідок аварії на ЧАЕС, звернутися до старост чи адміністраторів за місцем проживання, або до відділу ЦНАП Любешівської селищної ради (213 каб. ), для подачі пакету документів для взяття на облік щодо забезпечення санаторно-курортними путівками (виплати компенсацій за невикористану путівку) на 2022 рік.

При собі мати копії документів:

1. Медична довідка (форма № 070/о).

2. Копія посвідчення, яке підтверджує статус особи.

3. Копії 1, 2, 11 сторінок паспорта – для особи, постраждалої від Чорнобильської катастрофи, що належить до категорії 1; копія свідоцтва про народження дитини – для дитини з інвалідністю, інвалідність якої пов’язана з Чорнобильською катастрофою.

4. Копію ідентифікаційного коду.

5. Витяг про зареєстрованих осіб (для забезпечення путівкою матері і дитини)

6. Довідка, про те, що громадянин не перебуває на обліку для забезпечення путівкою (для осіб, постраждалих від Чорнобильської катастрофи), видана структурним підрозділом з питань соціального захисту населення районної, районної у м. Києві державної адміністрації/виконавчим органом міської, районної у місті в разі утворення (крім м. Києва) ради за зареєстрованим місцем проживання.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024