Четверо постраждалих: на Рівненщині зіткнулися два авто

07 Вересня 2021, 14:49
Четверо постраждалих: поблизу села Дерев’яне зіткнулися два авто 783
Четверо постраждалих: поблизу села Дерев’яне зіткнулися два авто

Чотири особи травмувалися внаслідок автопригоди у Рівненському районі.

Повідомлення про ДТП на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» поблизу села Дерев’яне надійшло до поліції 7 вересня, близько 06:45. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області. 

Поліцейські попередньо на місці події встановили, що 49-річний киянин, водій автомобіля «SEAT Leon» з невстановлених поки причин допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Renault Kangoo» під керуванням 66-річного жителя села Зоря. Від удару останній транспортний засіб виїхав за межі проїзної частини та перекинувся.

Внаслідок зіткнення травмувалося чотири особи. Водія автомобіля «SEAT» із закритою черепно-мозковою травмою, політравмою та забоєм хребта медики доставили до Волинської обласної клінічної лікарні. Жителів Зорі 66-річного водія із ЗЧМТ та переломом тазової кістки та його 68-річну пасажирку госпіталізували до лікарні в селище Клевань. Іще одну 62-річну пасажирку «Renault Kangoo після наданої допомоги відпустили додому. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відділення № 1 (м. Рівне) розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюють усі обставини.

Водії обох транспортних засобів попередньо тверезі. У рамках кримінального провадження у них відібрано зразки крові. Транспортні засоби вилучили.

Рух вказаною ділянкою дороги ускладнений.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024