Дерматовенерологію у Волинській обласній інфекційній лікарні не закрили

03 Вересня 2021, 14:00
Волинська обласна інфекційна лікарня 1818
Волинська обласна інфекційна лікарня

Дерматовенерологічне відділення Волинської обласної інфекційної лікарні не закрили, як планували раніше, а лише скоротили штат.

Про це журналісти видання Район.Медицина дізналися із власних джерел у медичному закладі.

За нашими даними, наразі тут залилися працювати сім лікарів на 0,5 ставки. Раніше ж у дерматовенерології були працевлаштовані 16 лікарів: хтось на 0,5 ставки, хтось на 0,75, дехто – більше аніж на ставку.

У «інфекційці» такі кадрові зміни пообіцяли прокоментувати з понеділка, 6 вересня.

«Після вихідних з відпустки виходить керівниця лікарні Галина Морочковська, нехай вона коментує, вона скаже більше», – зазначила медична директорка закладу Любов Серба.

Нагадаємо, відділення дерматовенерології у Волинській обласній інфекційній лікарні планували закрити 31 серпня. Як повідомляла раніше у коментарі нашим журналістам сама Галина Морочковська, зі всього відділення планували залишити всього один кабінет, у якому передбачалося по одній ставці лікаря та медичної сестри. 

Причиною оптимізації керівництво медустанови називало недостатнє фінансування. Оскільки по пакету послуг, укладеному з Національною службою здоров'я України, дерматовенерологічне відділення не заробляло собі на заробітні плати

Роботу стаціонару ж не відновили і досі. 

Читайте також:  Ремонт приймального відділення Березнівської лікарні хочуть завершити до жовтня

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024