У Млинівській лікарні «гасили» пожежу в реанімаційному відділенні

02 Вересня 2021, 13:01
Млинівська ЦРЛ 838
Млинівська ЦРЛ

У Млинівській центральній районній лікарні, що на Дубенщині, 31 серпня співробітники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини провели спільні тактико-спеціальні навчання з працівниками Млинівської ЦРЛ.

Про це йдеться на сайті Головного управління ДСНС у Рівненській області.

Відповідно до тактичного задуму, внаслідок порушення правил пожежної безпеки виникла пожежа в реанімаційному відділені. Пожежу виявив один із працівників ЦРЛ, який відразу ж повідомив пожежно-рятувальну службу та адміністрацію. 

Персонал закладу розпочав евакуацію хворих. До місця виклику прибули рятувальники, які організували на місці комплекс заходів з порятунку людей та гасіння умовної пожежі.

Під час навчань перевірили протипожежне водопостачання, можливість аварійного знеструмлення об’єкту, шляхи в’їзду на територію, а також шляхи евакуації і їх відповідність до нормативних вимог.

По завершенню відпрацювання з працівниками провели інструктаж з правил пожежної безпеки та дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: У лікарні в Рівному знаходяться 24 пацієнти з діагнозом або підозрою на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024