Рівне: після нападу під час зміни звільнився лікар-травматолог

02 Вересня 2021, 14:30
Олександр Генсіцький працював у міській лікарні Рівного більше 20 років 2269
Олександр Генсіцький працював у міській лікарні Рівного більше 20 років

Лікар-травматолог Рівненської центральної міської лікарні Олександр Генсіцький звільнився з роботи після нападу п’яного пацієнта з газовим балончиком.

Інцидент стався ще вночі на 28 серпня, внаслідок розпилення балончика у лікаря діагностували опік очей. Уже 30 серпня Олександр Генсіцький подав заяву на звільнення через цей інцидент. Про це йдеться у видання ZAXID.NET.

Нагадаємо, що зі слів очевидиці, нетвереза парочка прибула до приймального відділення о 00:40. Вони вчинили дебош, застосувавши сльозогінний газ до чергового травматолога Олександра Генсіцького. 

Наразі за погодженням із Рівненською окружною прокуратурою учора, 31 серпня, слідчі районного управління поліції повідомили про підозру раніше судимому 24-річному жителю обласного центру у вчиненні хуліганських дій відносно лікаря.

 

«Це стало останньою краплею. Він пропрацював у міській лікарні понад 20 років, відомий, упізнаваний лікар. Але заробляв тут лише 5000 гривень на місяць. Тож після нападу на нього вирішив звільнитися», – розповів Ігор Дундюк.

Він також повідомив, що 45-річний Олександр Генсіцький паралельно працював ортопедом-травматологом у приватній клініці «РівнеМед», тож після звільнення з комунальної лікарні працюватиме лише там.

Зазначимо, Олександр Генсіцький також є майстром спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, багаторазовим чемпіоном України та шестиразовим чемпіоном світу та Європи. Через напад пацієнта на Генсіцького поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство).

Читайте також:  Здолбунівчанин вкрав мідні труби, які постачають кисень до реанімації

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024