Здолбунівчанин вкрав мідні труби, які постачають кисень до реанімації

02 Вересня 2021, 11:54
Здолбунівчанин вкрав мідні труби, які постачають кисень до реанімації 782
Здолбунівчанин вкрав мідні труби, які постачають кисень до реанімації

Слідчі відділення №6 міста Здолбунів повідомили 32-річному  зловмиснику про підозру. Вирішуються питання про обрання йому запобіжного заходу.

Повідомлення про крадіжку мідної труби, яка постачала кисень в реанімаційне відділення, надійшло на спецлінію 102 від працівників Здолбунівської міської лікарні 26 серпня, близько 12:40. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника та встановили його особу. Ним виявився 32-річний здолбунівчанин, який неодноразово потрапляв в поле зору поліцейських за вчинення крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. 

Близько четвертої ранку, перебуваючи на території лікарні, зловмисник металевими кусачками перерізав та викрав 19 метрів труби, здавши її через декілька годин за 1200 гривень у пункті прийому металобрухту. Виручені кошти потратив на власні потреби.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно), слідчі зібрали достатньо доказів і за погодженням із Здолбунівською окружною прокуратурою повідомили зловмиснику про підозру. Викрадене майно поліцейські вилучили. 

Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Зазначимо, що ніхто із хворих не перебував на той час штучній вентиляції легень, адже медзаклад визначений для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024