Арешт, або штраф: рівненські поліцейські продовжують розслідувати хуліганство відносно лікаря

02 Вересня 2021, 11:12
Арешт, або штраф: рівненські поліцейські продовжують розслідувати хуліганство відносно лікаря 833
Арешт, або штраф: рівненські поліцейські продовжують розслідувати хуліганство відносно лікаря

За погодженням із Рівненською окружною прокуратурою учора, 31 серпня, слідчі районного управління поліції повідомили про підозру раніше судимому 24-річному жителю обласного центру у вчиненні хуліганських дій відносно 45-річного лікаря.

Нагадаємо, до поліції 28 серпня о 10:15 із заявою звернувся 45-річний лікар-травматолог про нанесені йому під час чергування тілесні ушкодження жителем обласного центру. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

У результаті проведених першочергових слідчих дій у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України, поліцейські встановили, що 24-річного чоловіка доставили до приймального відділення Рівненської центральної міської лікарні з раною передпліччя і запахом алкоголю. Разом зі своєю знайомою він почав поводитися неадекватно, нецензурно лаятися на адресу медперсоналу. У подальшому між 45-річним медиком та «відвідувачами» виник конфлікт і штовханина, під час якої 24-річний зловмисник дістав із кишені газовий балончик і розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ. Потерпілий унаслідок вчинених протиправних дій отримав хімічні опіки. 

Читайте також: У Рівненській міській лікарні нетвереза парочка напала на лікаря. ВІДЕО

Досудове розслідування триває. Підозрюваний свою вину визнає і співпрацює зі слідством. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Читайте також: Правоохоронці розслідують напад нетверезого пацієнта на лікаря

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024