Працівникам Волинського центру контролю та профілактики хвороб оголосили подяки від прем'єр-міністра

24 Серпня 2021, 11:46
Нагороди від прем'єр-міністра 718
Нагороди від прем'єр-міністра

У Луцьку 23 серпня біля найвищого флагштоку Волині відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України.

 Участь у церемонії підняття Державного Прапора України взяли голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, Луцький міський голова Ігор Поліщук, а також працівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій, учасники АТО, ліцеїсти, представники духовенства та громадськість міста, йдеться на сайті Волинського обласного центру КТПХ МОЗ України. 

Юрій Погуляйко зазначив, що під цим прапором Україна пройшла шлях випробувань та досягнень і утвердилась як суверенна держава. Для українців це синьо-жовте полотнище – не лише державний символ, до якого ми ставимося з особливою повагою. Прапор України – це символ національної єдності, честі та гідності, краси та багатства української землі, прагнення українців до миру та свободи.

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України відбулось вручення державних нагород, зокрема, за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку сфери охорони здоров’я, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм оголошено Подяку Прем’єр – міністра України Дениса Шмигаля працівників Волинського обласного центру КТПХ МОЗ України:

Ларисі Дудковській – заступниці генерального директора  ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»;

Ірині Єнжиєвській – завідувачці відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

Нагородження проводив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024