Вараш: депутати виділили 4,5 мільйона гривень райраді та лікарні у Сарнах

24 Серпня 2021, 12:58
Депутати Вараської міської ради ухвалили рішення про виділення понад 4,5 мільйона гривень 1312
Депутати Вараської міської ради ухвалили рішення про виділення понад 4,5 мільйона гривень

Депутати Вараської міської ради ухвалили рішення про виділення понад 2,5 мільйона гривень у якості субвенції на співфінансування для реконструкції дитячого терапевтичного відділення Сарненської центральної районної лікарні та двох мільйонів гривень на утримання Вараської районної ради.

Таким був результат засідання 11 сесії Вараської міської ради.

«Підтримка інших громад, інших органів місцевого самоврядування, державної влади — це нормальна світова практика. Це загальнолюдські цінності. Наше рішення — позитивний сигнал для обласної, центральної влади. Я добре пам'ятаю, як свого часу нам складно було шукати підтримки для фінансування нашої санітарно-медичної частини», — зауважив під час обговорення проєкту рішення міський голова Олександр Мензул.

Своєю чергою голова Вараської районної ради Ярослав Березюк запевнив, що коли наступного року у державі вирішиться питання функціонування і забезпечення райрад, Вараська районна рада профінансує визначену програму на таку ж суму, або й навіть більшу.

Міський голова міста Сарни Руслан Серпенінов також пообіцяв повернути кошти та запропонував налагоджувати співпрацю між громадами у медичній сфері.

Читайте також: Ковельські хірурги, застосувавши новітні методи, врятували життя двом пацієнтам з ішемічним інсультом

Які країни та які обмеження запроваджують для невакцинованих проти COVID-19

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024