Працівників культури, освіти та медицини Варашчини не допускатимуть до роботи без довідки про щеплення чи тесту

11 Серпня 2021, 13:31
Працівники закладів освіти, культури та медицини Вараської громади повинні вакцинуватися (І етап) до 26 серпня 2021 року. 1269
Працівники закладів освіти, культури та медицини Вараської громади повинні вакцинуватися (І етап) до 26 серпня 2021 року.

Працівники закладів освіти, культури та медицини Вараської громади повинні вакцинуватися (І етап) до 26 серпня 2021 року.

Таке рішення 10 серпня ухвалили на позачерговому засіданні члени Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вараської міської територіальної громади, йдеться на сайті мерії.

Окрім цього у документі зазначено, що працівники зазначених установ, а також структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради, зможуть перебувати на робочих місцях або за наявності повної вакцинації, або негативного результату ПЛР чи експрес тесту.

«У зв’язку з низькими темпами вакцинації серед населення Вараської міської територіальної громади керівники закладів освіти, культури та медицини повинні забезпечити проходження вакцинування підлеглого персоналу від коронавірусу SARS-CoV-2 до 26 серпня (І етап) та через 28 днів провести ІІ етап щеплення.

Зобов'язати керівників структурних підрозділів виконавчого комітету, закладів освіти, культури та медицини Вараської МТГ допускати підлеглих співробітників на робоче місце за умови проходження повного курсу вакцинації (вакциною, яка включена Всесвітньою організацією охорони здоров'я до переліку дозволених) чи довідки форми №063/о про першу вакцинацію, або негативного результату ПЛР чи експрес тесту протягом 72 годин з моменту виходу на роботу. За відсутності вищезазначених умов, забезпечити перехід на дистанційну форму роботи, окрім осіб, яким за станом здоров’я є наявні медичні обмеження стосовно проходження вакцинації та відповідна довідка від медичного закладу», – зазначено у рішенні комісії ТЕБ і НС Вараської громади.

Центр вакцинації населення від COVID-19 у Вараші працює щодня із 09:00 до 15:00 у Вараському ліцеї №3 (за адресою мікрорайон Перемоги 8, м.Вараш). Щеплення відбуваються вакцинами Moderna (США) та CoronaVac (Китай), які сертифіковані Міністерством охорони здоров’я та рекомендовані ВООЗ до застосування, їх ефективність становить 94,1% та 83,5% відповідно. Попередній запис у сімейного лікаря або за телефоном (067) 67-87-632.

Читайте такожЗа добу на Рівненщині майже 30 людей захворіли на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024