Міський голова Володимира з родиною вакцинувався від коронавірусу. ФОТО

10 Серпня 2021, 10:55
Міський голова Володимира з родиною вакцинувався від коронавірусу 668
Міський голова Володимира з родиною вакцинувався від коронавірусу

Міський голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка отримав першу дозу вакцини Pfizer.

 Защепився очільник громади у кабінеті вакцинації КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» та власним прикладом показав, що щеплення від COVID-19 робити необхідно, йдеться на офіційній сторінці громади у фейсбуці.

 «Минулого року я вже переніс цю хворобу, яка, на щастя, минула без значних наслідків для мого здоров’я, проте, вирішив щепитись, проявивши таким чином турботу і про здоров’я тих людей, що поруч. Також сподіваюсь, що на власному прикладі мотивую жителів громади отримати щеплення, адже на даний час вакцинація – один з найефективніших методів боротьби з пандемією», – зазначив Ігор Пальонка.

Разом із міським головою щепилась і його родина – дружина Ірина та дочка Вікторія.

Нагадаємо, що щеплення від коронавірусу проводиться за попереднім записом. Отримати щеплення  можна у Центрі первинної медичної допомоги (вул. Павлова, 20) щоденно з 10.00 до 15.00 вакцинами CoronaVac, Pfizer, AstraZeneca та Moderna.

Всього на сьогодні у Володимир-Волинському ЦПМД здійснено 8659 щеплень від коронавірусу, з яких другу дозу отримали близько 3300.

Нагадаємо, на Волині збільшили кількість центрів масової вакцинації. Наразі діє 7 такий центрів, один з яких — у Володимирі-Волинському.

Читайте також: Володимир: на вулиці Павлова працює Центр вакцинації

В Україні майже 800 людей інфікувалися COVID-19

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024